Starterswoningen Kloostervelden

Fase 4b Starterswoningen: Ideaal voor beginners en gezinnen

Wonen in Kloostervelden is wonen in het groen, in een autoluw gebied waar veel ruimte is voor natuur en ontspanning. Ontsnap aan de hectiek van alledag in deze prachtige omgeving. De starterswoningen uit fase 4b zijn Ideaal voor starters en gezinnen met jonge kinderen.

De woningen worden aangeboden in verschillende pakketten: Casco, Basis, Comfort en Comfort+. Een uitbouw en/of dakkapel behoort daarnaast tot de mogelijkheden.

Casco

De cascowoning is bij uitstek geschikt voor wie graag zelf aan zijn woning klust en de afwerking zelf wil regelen. De cascowoning wordt afgeleverd ­zonder keuken. In het toilet en de badkamer bevindt zich geen sanitair of tegelwerk. Spuitwerk vervalt in de gehele woning, ook op de plafonds. Na oplevering voert u in eigen beheer en voor eigen rekening de afwerking uit.

Zonnepanelen

Alle woningen zijn energiezuinig, duur­zaam en worden gebouwd volgens de laatste Energie Prestatienormen. Zonne­panelen horen daar dan ook bij. We plaatsen PV (zonne-)panelen op het dak van de woningen. Met deze milieuvriendelijke manier van energiewinning bespaart u ook nog eens op de energierekening.

Standaard (basis)

De basis- of standaard woning is een compleet afgewerkte woning volgens het HSC gezinswoning-concept. De standaard woning wordt afgeleverd met een basis­keuken, voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en spoelbak met mengkraan. Het sanitair is eveneens standaard, voorzien van een wand­toilet, douche­putje. Er is vloertegelwerk voorzien in een ­formaat van 30 x 30 cm en de wanden worden in een afmeting van 20 x 25 cm betegeld. Het toilet wordt tot 1,20 m hoogte betegeld en de badkamer tot 2,25 m. ­Boven het wandtegelwerk wordt spuitwerk aangebracht.

Comfort

De Comfortwoning biedt een stapje meer luxe dan de standaard woning. Deze variant biedt een keukenopstelling met – naast standaardapparatuur – een vaatwasser en een combi-magnetron. Het sanitair in dit type woning bestaat uit Villeroy en Boch (type ­Architectura), een douche­goot en een designradiator. De vloer­tegels worden in een formaat van 33 x 33 cm ­uitgevoerd en de wanden van de badkamer worden tot het plafond betegeld met een tegel van 25 x 40 cm. De V-naden in de plafonds worden dichtgesmeerd. De elektra kan eenmalig naar keuze verplaatst worden.

Comfort +

De Comfort+woning is het meest luxe type. De Comfort+ heeft in de keuken naast de standaard en aanvullende apparaten, een eilandopstelling en een natuur­stenen werkblad. In deze woning wordt sanitair aangebracht van ­Villeroy en Boch type Subway 2.0 met een Grohe Eurostyle wastafelkraan, een draingoot en een design­radiator. De douche wordt betegeld en voorzien van een hardglazen deur. Een badkamermeubel met twee lades vervangt de standaard wastafel. De tegelvloer wordt hier in een formaat van 45 x 45 cm uitgevoerd en de wandtegels in 30 x 60 cm tot aan het plafond. De ­V-naden in de plafonds worden dichtgesmeerd. De elektra kan eenmalig naar keuze verplaatst worden.

Begane grond

Begane grond (alle types)

De woningen hebben een lichte en ruime woonkamer met een moderne open keuken. De tuin is via een tuindeur bereikbaar. In de trapkast kunt u uw voorraden kwijt. In de hal bevindt zich het toilet – met fonteintje – en de extra brede trap naar de 1e verdieping. De begane grond is uitgerust met vloerverwarming.

1e Verdieping

1e verdieping
Op de eerste verdieping vindt u de ouderslaapkamer, nog twee slaap­kamers en een moderne, betegelde badkamer die is voor­zien van alle gemakken. Hier bevindt zich het tweede toilet.

Extra informatie
• De brede trap van de begane grond naar de 1e verdieping wordt uitgevoerd als een dichte trap. De trap naar de zolder is een open trap.
• De slaapkamerwanden zijn behangklaar.
• De slaapkamers en de badkamer hebben handige draai-kiepramen.

2e Verdieping

2e verdieping
Op de zolder, die u via een vaste trap bereikt, zijn de aansluitingen voor wasmachine en wasdroger aangebracht. Onder het schuine dak is voldoende bergruimte.
Een dakkapel is optioneel.

Extra informatie
• De zolder heeft een afwerkvloer, de wanden zijn niet afgewerkt.
• Het schuine dak is aan de binnenzijde voorzien van witte dakplaten met kunststof strips.

Meer mogelijkheden

Indien u nog aanvullingen of wijzigingen heeft op de standaard pakketten is er altijd de mogelijkheid om in een persoonlijk gesprek met de verkoopbegeleider en aan de hand van de meer en minderwerklijst de woning aan te passen aan uw persoonlijke behoefte. Ook zijn er mogelijkheden om dak­kapellen, dak­ramen, uitbouwen en garages toe te voegen. In overleg met de verkoopbegeleider maakt u uw huis helemaal naar wens: er is ontzettend veel mogelijk!