Vrijstaande boswoningen Kloostervelden

Fase 3a Vrijstaande boswoningen

De vrijstaand woningen bevinden zich in fase 3a, aan de Esdoornstraat. De woningen zijn speels geplaatst ten opzichte van elkaar én de weg, zodat er veel doorkijk is en het groen rondom in de leefruimte wordt getrokken.
De lage goothoogte en de hoge nok, de lichte steensoort en de ruimtelijke indeling versterken het gevoel van het karakteristieke beeld van een boswoning. Door de doordachte architectuur en de speelse, evenwichtige vormgeving passen de woningen uitstekend in het landschap van Kloostervelden.

Oppervlakte en inhoud
De inhoud van de woningen bedraagt ruim 600 m3.
De kavelgroottes variëren van ruim 300 m2 tot 600 m2. Alle woningen hebben een royale oprit voor de garage.

Zonnepanelen
Alle woningen zijn energiezuinig, duur­zaam en worden gebouwd volgens de laatste Energie Prestatienormen. Zonne­panelen horen daarbij. We plaatsen PV (zonne-)panelen op het dak van de woningen. Met deze milieuvriendelijke manier van energiewinning bespaart u op uw energierekening én bent u ervan verzekerd dat uw woning voldoet aan alle normen voor toekomstbestendig bouwen.

Woningtype 1 en 2

Kenmerken
Vrijstaand geschakelde woning met een symmetrisch dak. Nokhoogte circa 10 meter. Type 1 en 2 hebben dezelfde indeling, echter door de plaatsing van de garage t.o.v. het huis en de gespiegelde indeling heeft elk type toch een heel eigen uitstraling. Hieronder afbeeldingen van type 1.

Materialen
De bakstenen zijn wit geschilderd. Op het dak liggen gebakken dakpannen en zonnepanelen waarmee de elektriciteit voor de woning deels wordt opgewekt. Een duurzaam ventilatiesysteem, ook volgens de laatste energie­normen, wordt in de woning aangebracht. Met hardhouten kozijnen is de basiswoning klaar.

Begane grond

1e verdieping

Zolder

Woningtype 3 en 4

Kenmerken
Vrijstaand geschakelde woning met een a-symmetrisch dak. Nokhoogte circa 9 meter. Voor overige informatie zie type 1 en 2 op de vorige pagina. Type 3 en 4 hebben dezelfde indeling, echter door de plaatsing van de garage t.o.v. het huis en de gespiegelde indeling heeft elk type toch een heel eigen uitstraling. Hieronder afbeeldingen van type 3.

In de woning
De woning wordt voorzien zonder ­keuken maar met een basis badkamer, en sanitair van Villeroy en Boch. Op de vloeren van de badkamer en toilet liggen grote antracietkleurige tegels, de wanden in de natte ruimtes zijn voorzien van een witte tegel.

Seniorenoptie
Alle woningtypes kunnen worden voorzien van de ‘seniorenoptie’. Hiermee wordt wonen en slapen op begane grond gefaciliteerd, zie hiervoor plattegrond op bladzijde 10.

Begane grond

1e verdieping

Zolder

Opties

Kenmerken
Door de aankoop van een prachtige boswoning kunt u uw woning verder aanpassen aan uw woonwens. Wat dacht u van een uitbouw aan de achterzijde van circa 2,6 meter, extra ruimte voor de woonkamer en/of keuken.

Seniorenoptie
Alle woningtypes kunnen worden voorzien van de ‘seniorenoptie’. Hiermee wordt wonen en slapen en badkamer op begane grond gefaciliteerd en is uw woning levensloopbestendig.

Individuele mogelijkheden
Heeft u nog verdere wensen zoals bijvoorbeeld een werkkamer of bijpassende tuinkamer, wij maken uw huis compleet.

Uitbouwoptie achterzijde

Seniorenoptie

Standaard en meerwerk

Als u een boswoning aan de Esdoornstraat koopt, is de woning klaar en kunt u deze na oplevering onmiddellijk betrekken. Standaard zijn toilet en bad­kamer voorzien van kwaliteitstegelwerk en dito sanitair.

Specifieke wensen
‘Nu we toch bezig zijn…’
De praktijk toont aan dat kopers vaak heel specifieke wensen hebben ten aanzien van keuken, badkamer en toilet, kranen en tegelwerk. Niet zelden wordt gevraagd of een carport, dakkapel of tussenwand op zolder mogelijk is. Gelukkig kunnen we aan heel veel wensen van onze kopers tegemoet komen. Onze kopersbegeleiders helpen u graag met het uitzoeken van de perfecte tegels, de droombadkamer en/of de ideale keuken voor de echte keukenprinsen en -prinsessen onder u.
Niet alleen genoemde ruimtes maken we op maat en naar wens voor u in orde. Binnen de vastgestelde regels van het bouwbesluit kunnen ook de nodige aanpassingen geregeld worden. Natuurlijk is het veel fijner om de dakkapel die u zo graag wilt, direct tijdens de bouw van de woning te laten zetten. Dat scheelt op termijn rommel, kosten en tijd. Denk vooruit en maak gebruik van de mogelijkheden van meerwerk!
Onze kopersbegeleiders geven u graag advies na aankoop van uw woning.