Fase 6c: Rijwoningen

De rijwoningen gaan de relatie aan met de landschappelijke omgeving. De woning is voorzien van 2 verdiepingen met een vaste trap naar de zolder. Het blok heeft 3 bijzondere woningen (type 6c.2, 6c.6 en 6c.9) die 0,50m dieper zijn en voorzien zijn van een hoogte accent om de geleidelijke overgang van de bebouwing naar landschap te markeren. Twee rijwoningen in het blok (type 6c.4 en 6c.5) hebben een bredere beukmaat aan de achterzijde van de woning waardoor het woonoppervlak/inhoud is vergroot. De gevels zijn voorzien van mooi gepositioneerde gevelopeningen in combinatie met houten geveldelen zodat daglicht maximaal kan toetreden tot de woning. Bij sommige woningen is het dakvlak benadrukt en voorzien van een houten dakkapel accent.

In één oogopslag:
• Vanafprijs: € 221.000 V.O.N.
• Gebruiksoppervlakte: van 110 tot 122 m2
• Kaveloppervlak: 122 tot 302 m2
• Inhoud: van 395 tot 436 m3

Casco

De cascowoning is bij uitstek geschikt voor wie graag zelf aan zijn woning klust en de afwerking zelf wil regelen. De cascowoning wordt afgeleverd -zonder keuken. In het toilet en de badkamer bevindt zich geen sanitair en tegelwerk. Spuitwerk vervalt in de gehele woning en ook op de plafonds. Na oplevering voert u in eigen beheer en voor eigen rekening de afwerking uit.

Standaard (basis)

De basis- of standaardwoning is een compleet afgewerkte woning volgens het HSC gezinswoning-concept. De standaard woning wordt afgeleverd met een basiskeuken, voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast en spoelbak met mengkraan. Het sanitair bestaat uit Villeroy & Boch (type O’Novo), doucheputje en elektrische designradiator. Er is voor de badkamer vloertegelwerk voorzien in een formaat van 30 x 30 cm en de wanden worden in een afmeting van 20 x 25 cm betegeld. Het toilet wordt tot 1,40 m hoogte betegeld en de badkamer tot 2,20 m. Boven het wandtegelwerk wordt spuitwerk aangebracht.

Comfort

De Comfortwoning biedt een stapje meer luxe dan de standaard woning. Deze variant biedt een keukenopstelling met – naast standaardapparatuur – een vaatwasser en een combi-magnetron. Het sanitair in dit type woning bestaat uit Villeroy en Boch (type -Architectura), een draingoot en een elektrische designradiator. De vloertegels worden in een formaat van 30 x 30 cm uitgevoerd en de wanden van de badkamer worden tot het plafond betegeld met een tegel van 25 x 40 cm en voorzien van een hardglazen douchewand met deur. De V-naden in de plafonds worden dichtgesmeerd.

Comfort Plus

De Comfort Plus woning is het meest luxe type. De Comfort Plus heeft in de keuken, naast de standaard en aanvullende apparaten, een natuurstenen werkblad. In deze woning wordt sanitair aangebracht van Villeroy en Boch (type Subway 2.0) met een directflush wandcloset (zonder spoelrand), een draingoot en een elektrische designradiator. De douche wordt betegeld en voorzien van een hardglazen douchewand met deur. De tegelvloer wordt hier in een formaat van 45 x 45 cm uitgevoerd en de wandtegels in 30 x 60 cm tot aan het plafond. De V-naden in de plafonds worden dichtgesmeerd.

Begane grond

Begane grond 

De woningen hebben een lichte en ruime woonkamer met een moderne open keuken. De tuin is via een tuin-deur bereikbaar. In de trapkast kunt u uw voorraden kwijt. In de hal bevindt zich het toilet – met fonteintje – en de technische ruimte met de warmtepomp. De begane grond is uitgerust met vloerverwarming.

1e Verdieping

1e verdieping

Op de eerste verdieping vindt u de ouderslaapkamer, nog twee slaapkamers en een moderne, betegelde badkamer die is voorzien van alle gemakken. Hier bevindt zich het tweede toilet. De slaapkamers en de badkamer zijn voorzien van vloerverwarming.

Extra informatie
• De brede trap van de begane grond naar de 1e verdieping wordt uitgevoerd als een dichte trap.
• De slaapkamerwanden zijn behangklaar.
• De slaapkamers en de badkamer hebben handige draaikiepramen.

2e Verdieping

2e verdieping

Op de zolder, die u via een vaste trap bereikt, zijn de aansluitingen voor wasmachine en wasdroger aangebracht samen met de wtw-installatie. Onder het schuine dak is voldoende bergruimte. Er zijn diverse opties om de zolder naar wens af te werken. De zolder is voorzien van een radiator.

Extra informatie
• De zolder heeft een afwerkvloer
• Het schuine dak is aan de binnenzijde voorzien van witte dakplaten met kunststof strips.

Meer mogelijkheden

Indien u nog aanvullingen of wijzigingen heeft op de standaard pakketten is er altijd de mogelijkheid om in een persoonlijk gesprek met de wooncoach en aan de hand van de woonwensenlijst de woning aan te passen aan uw persoonlijke behoefte. Ook zijn er mogelijkheden om dak­kapellen, dak­ramen, uitbouwen en garages toe te voegen. In overleg met de verkoopbegeleider maakt u uw huis helemaal naar wens: er is ontzettend veel mogelijk!

Kloostervelden | + natuur + samen + wonen

Kloostervelden in Sterksel wint De Brabantse Stijlprijs 2021!

Afgelopen woensdag 8 december was het dan zo ver, de prijsuitreiking van de Brabantse Stijlprijs. De Brabantse Stijlprijs is een provinciale prijs die zich richt op de kwaliteit van de leefomgeving in Brabant. Een stimulans voor nieuwe en originele…

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel

De woningen van fase 5 en 6 worden duurzaam gebouwd zonder gasaansluitng en mét warmtepomp. De plaatsing van een warmtepomp is niet alleen beter voor het milieu maar hiermee bespaar je bovendien ook op je maandelijkse kosten. Installatieruimte De…

Ontdek de Kunstroute van Kloostervelden

De verkoop van fase 5 en 6 is inmiddels gestart. Wilt u Kloostervelden beter leren kennen? Ontdek de verschillende voorzieningen en loop de Kunstroute. Klik op de plattegrond hierboven voor de route en meer informatie zoals openingstijden. Of…

Sterksel City Run 2018

Ook dit jaar vond er weer een succesvolle editie van de Sterksel City Run plaats. Op zondag 7 oktober liepen de deelnemers een route van 5, 10 of 15 kilometer. Deze editie liep de run dwars door Kloostervelden en het centrum van Sterksel. Foto:…

Honderdste woning

Sterksel - Op 12 juni 2018 ondertekenden Stijn Kuijper en Sanne Raijmakers de transportakte voor hun woning in fase 3B in Kloostervelden, de nieuwe woonwijk in Sterksel. Het was het honderdste transport in dit bijzondere bouwproject. CRA Vastgoed…

Kloostervelden als wereldwijd voorbeeld

KLOOSTERVELDEN-STERKSEL - ‘Leuk als ook buitenstaanders zien hoe bijzonder het project Kloostervelden is.’ Kloostervelden is in beeld als een wereldwijd voorbeeld van social impact, door uit 600 inzendingen als één van de 63 finalisten…

Bijzondere opening van nieuwe horeca

Bijzondere opening van nieuwe horeca "De Broeders" in Kloostervelden.

Ontdek Kloostervelden op 17 september

De prachtige nieuwbouwwijk Kloostervelden begint steeds meer te groeien!

Energiezuinig en duurzaam

De woningen van Fase 3B op Kloostervelden in Sterksel zijn energiezuinig, duurzaam en worden gebouwd volgens de laatste Energie Prestatienormen.