Fase 2b Twee-onder-een-kapwoning: Ideaal voor starters en gezinnen met jonge kinderen

Wonen in Kloostervelden is wonen in het groen, in een autoluw gebied waar veel ruimte is voor natuur en ontspanning. Ontsnap aan de hectiek van alledag in deze prachtige omgeving. De starterswoningen uit fase 2b zijn ideaal voor starters en gezinnen met jonge kinderen.

De woningen worden aangeboden in verschillende pakketten: Casco, Basis, Comfort en Comfort+. Een uitbouw en/of garage behoort daarnaast tot de mogelijkheden.

Casco

De cascowoning is bij uitstek geschikt voor wie graag zelf aan zijn woning klust en de afwerking zelf wil regelen. De cascowoning wordt afgeleverd ­zonder keuken. In het toilet en de badkamer bevindt zich geen sanitair of tegelwerk. Spuitwerk vervalt in de gehele woning, ook op de plafonds. Na oplevering voert u in eigen beheer en voor eigen rekening de afwerking uit.

Zonnepanelen

Alle woningen zijn energiezuinig, duur­zaam en worden gebouwd volgens de laatste Energie Prestatienormen. Zonne­panelen horen daar dan ook bij. Wij plaatsen PV (zonne-)panelen op het dak van de woningen. Met deze milieuvriendelijke manier van energiewinning bespaart u ook nog eens op uw energierekening.

Standaard (basis)

De basis- of standaard woning is een compleet afgewerkte woning. De standaard woning wordt afgeleverd met een basis­keuken, voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en spoelbak met mengkraan. Het sanitair is eveneens standaard, voorzien van een wand­toilet en douche­putje. Er is vloertegelwerk voorzien in een ­formaat van 33 x 33 cm en de wanden worden in een afmeting van 25 x 40 cm betegeld. Het toilet wordt tot 1,20 m hoogte betegeld en de badkamer tot 2,25 m. ­Boven het wandtegelwerk wordt spuitwerk aangebracht.

Comfort

De Comfortwoning biedt een stapje meer luxe dan de standaard woning. Deze variant biedt een keukenopstelling met – naast standaardapparatuur – een vaatwasser en een combi-magnetron. Het sanitair in dit type woning bestaat uit Villeroy & Boch (type ­Architectura), een douche­goot en een designradiator. De vloer­tegels worden in een formaat van 33 x 33 cm ­uitgevoerd en de wanden van de badkamer worden tot het plafond betegeld. De V-naden in de plafonds worden dichtgesmeerd. De elektra kan eenmalig naar keuze worden verplaatst binnen de ruimte.

Comfort+

De Comfort+woning is het meest luxe type. De Comfort+ heeft in de keuken aanvullende apparaten, bovenkastjes en een natuur­stenen werkblad. In deze woning wordt sanitair aangebracht van ­Villeroy & Boch type Subway 2.0 met een Grohe Eurostyle wastafelkraan, een draingoot en een design­radiator. De douche wordt betegeld en voorzien van een hardglazen deur. Een badkamermeubel met twee lades vervangt de standaard wastafel. De tegelvloer wordt hier in een formaat van 45 x 45 cm uitgevoerd en de wandtegels in 30 x 60 cm tot aan het plafond. De ­V-naden in de plafonds worden dichtgesmeerd. De elektra kan eenmalig naar keuze worden verplaatst binnen de ruimte.

Begane grond

Begane grond (alle types)

De woningen hebben een lichte en ruime woonkamer met aan de achterzijde een moderne open keuken. De tuin is via een tuindeur bereikbaar. In de hal bevindt zich de meterkast en het toilet met fonteintje. In de trapkast die zich bevindt onder de extra brede trap kunt u uw voorraden kwijt.

1e Verdieping

1e verdieping
Op de eerste verdieping vindt u de ouderslaapkamer, nog twee slaap­kamers en een moderne, betegelde badkamer die is voor­zien van alle gemakken. In de badkamer bevindt zich het tweede toilet.

Extra informatie
De brede trap van de begane grond naar de 1e verdieping wordt uitgevoerd als een dichte trap. De trap naar de zolder is een open trap.

2e Verdieping

2e verdieping
De ruime zolder bestaat uit twee onderdelen. Aan de achterzijde bevindt zich een ruimte berging en zijn de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger aangebracht. Aan de voorzijde van de zolder bevindt zich een ruime vrij indeelbare ruimte.

Extra informatie
De zolder heeft een afwerkvloer en de wanden zijn niet afgewerkt.
Het schuine dak is aan de binnenzijde voorzien van witte dakplaten met kunststof strips.

Meer weten?

Uitbouw

Een uitbouw aan uw woning is een mooie mogelijkheid om uw huis meer ruimte te geven! Wij bieden tegen meerprijs een uitbouw van 2,40 m aan, aan de achtergevel. Uw woonkamer wordt zo nog groter. Vanzelfsprekend loopt het plafond na de uitbouw naadloos door. Wand-, vloer- en plafond­afwerkingen zijn conform de standaard woning. De optionele uitbouw is mogelijk voor alle woningen.

Garage

De meerwaarde van een garage spreekt voor zich, het gemak en de mogelijkheden zijn legio.
Uiteraard past de garage perfect bij uw woning, zowel wat betreft stijl als steensoort, kleur en afwerking. Een garage is een waardevolle uitbreiding van een woning waar u uw levenlang plezier van heeft.

Kloostervelden | + natuur + samen + wonen

Kloostervelden in Sterksel wint De Brabantse Stijlprijs 2021!

Afgelopen woensdag 8 december was het dan zo ver, de prijsuitreiking van de Brabantse Stijlprijs. De Brabantse Stijlprijs is een provinciale prijs die zich richt op de kwaliteit van de leefomgeving in Brabant. Een stimulans voor nieuwe en originele…

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel

De woningen van fase 5 en 6 worden duurzaam gebouwd zonder gasaansluitng en mét warmtepomp. De plaatsing van een warmtepomp is niet alleen beter voor het milieu maar hiermee bespaar je bovendien ook op je maandelijkse kosten. Installatieruimte De…

Ontdek de Kunstroute van Kloostervelden

De verkoop van fase 5 en 6 is inmiddels gestart. Wilt u Kloostervelden beter leren kennen? Ontdek de verschillende voorzieningen en loop de Kunstroute. Klik op de plattegrond hierboven voor de route en meer informatie zoals openingstijden. Of…

Sterksel City Run 2018

Ook dit jaar vond er weer een succesvolle editie van de Sterksel City Run plaats. Op zondag 7 oktober liepen de deelnemers een route van 5, 10 of 15 kilometer. Deze editie liep de run dwars door Kloostervelden en het centrum van Sterksel. Foto:…

Honderdste woning

Sterksel - Op 12 juni 2018 ondertekenden Stijn Kuijper en Sanne Raijmakers de transportakte voor hun woning in fase 3B in Kloostervelden, de nieuwe woonwijk in Sterksel. Het was het honderdste transport in dit bijzondere bouwproject. CRA Vastgoed…

Kloostervelden als wereldwijd voorbeeld

KLOOSTERVELDEN-STERKSEL - ‘Leuk als ook buitenstaanders zien hoe bijzonder het project Kloostervelden is.’ Kloostervelden is in beeld als een wereldwijd voorbeeld van social impact, door uit 600 inzendingen als één van de 63 finalisten…

Bijzondere opening van nieuwe horeca

Bijzondere opening van nieuwe horeca "De Broeders" in Kloostervelden.

Ontdek Kloostervelden op 17 september

De prachtige nieuwbouwwijk Kloostervelden begint steeds meer te groeien!

Energiezuinig en duurzaam

De woningen van Fase 3B op Kloostervelden in Sterksel zijn energiezuinig, duurzaam en worden gebouwd volgens de laatste Energie Prestatienormen.