Fase 6a Vrijstaande woningen

In de groene omgeving omringd door bos, akkers en laanbeplantingen worden 7 vrijstaande woningen gerealiseerd bestaande uit 3 verschillende types. De entree van fase 6 wordt benadrukt door een blikvanger in de vorm van twee ruime vrijstaand geschakelde woningen. De lange laan met bomen wordt aan de overzijde begeleidt met de overige 5 vrijstaande woningen. De 3 verschillende types hebben eigen gevelkarakteristieken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een dwarskap of een houten kader in de voorgevel.

In één oogopslag:
• Vanafprijs: € 324.000 V.O.N.
• Gebruiksoppervlakte: van 118 tot 140m2
• Kaveloppervlak: 243 tot 445 m2
• Inhoud: van 454 tot 527 m3

Casco

De cascowoning is bij uitstek geschikt voor wie graag zelf aan zijn woning klust en de afwerking zelf wil regelen. De cascowoning wordt afgeleverd zonder keuken. In het toilet en de badkamer bevindt zich geen sanitair en tegelwerk. Spuitwerk vervalt in de gehele woning en ook op de plafonds. Na oplevering voert u in eigen beheer en voor eigen rekening de afwerking uit.

Keukenafbeelding is indicatief

Standaard (basis)

De basis- of standaardwoning is een compleet afgewerkte woning volgens het HSC gezinswoning-concept. De standaard woning wordt afgeleverd met een basiskeuken, voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast en spoelbak met mengkraan. Het sanitair bestaat uit Villeroy & Boch (type O’Novo), doucheputje en elektrische designradiator. Er is voor de badkamer vloertegelwerk voorzien in een formaat van 30 x 30 cm en de wanden worden in een afmeting van 20 x 25 cm betegeld. Het toilet wordt tot 1,40 m hoogte betegeld en de badkamer tot 2,20 m. Boven het wandtegelwerk wordt spuitwerk aangebracht.

Keukenafbeelding is indicatief

Comfort

De Comfortwoning biedt een stapje meer luxe dan de standaard woning. Deze variant biedt een keukenopstelling met – naast standaardapparatuur – een vaatwasser en een combi-magnetron. Het sanitair in dit type woning bestaat uit Villeroy en Boch (type -Architectura), een draingoot en een elektrische designradiator. De vloertegels worden in een formaat van 30 x 30 cm uitgevoerd en de wanden van de badkamer worden tot het plafond betegeld met een tegel van 25 x 40 cm en voorzien van een hardglazen douchewand met deur. De V-naden in de plafonds worden dichtgesmeerd.

Keukenafbeelding is indicatief

Comfort Plus

De Comfort Plus woning is het meest luxe type. De Comfort Plus heeft in de keuken, naast de standaard en aanvullende apparaten, een natuurstenen werkblad. In deze woning wordt sanitair aangebracht van Villeroy en Boch (type Subway 2.0) met een directflush wandcloset (zonder spoelrand), een draingoot en een elektrische designradiator. De douche wordt betegeld en voorzien van een hardglazen douchewand met deur. De tegelvloer wordt hier in een formaat van 45 x 45 cm uitgevoerd en de wandtegels in 30 x 60 cm tot aan het plafond. De V-naden in de plafonds worden dichtgesmeerd.

Fase 6a – Type 1

De type 1 woningen bestaan uit drie ruime vrijstaande woningen, opgebouwd uit 2 lagen met kap met een vaste trap naar de zolder. Twee van de drie woningen bevinden zich aan de Houtduifstraat aan de entree van fase 6. De derde ruime vrijstaande woning bevindt zicht in de Buizerdlaan op de hoek van de straat. Alle woningen hebben de mogelijkheid om een garage te laten realiseren op eigen terrein. Daarnaast is er plek voor één of twee parkeerplaatsen.

Begane grond

Begane grond 

Door de ruim opgezette plattegrond en de grote glazen puien hebben de woningen een ruime en lichte woonkamer met moderne open keuken. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de keuken met uitzicht op het groene boomrijke landschap. Via de woonkamer aan de achterzijde van de woning is de ruime tuin middels tuindeur toegankelijk. In de hal bevindt zich het toilet, de technische ruimte met warmtepomp en trap naar de 1e verdieping. In de trapkast kunt u uw voorraden kwijt. De begane grond is uitgerust met vloerverwarming.

1e Verdieping

1e verdieping

Door de bredere beukmaat van de woningen ontstaan er 3 ruime slaapkamers en een royale badkamer. De badkamer is betegeld en voorzien van alle gemakken, waaronder een ligbad.

Extra informatie

• Alle slaapkamers en de badkamer zijn voorzien van vloerverwarming.
• De trap van de begane grond naar de 1e verdieping wordt uitgevoerd als een dichte trap.
• De slaapkamerwanden zijn behangklaar.
• De slaapkamers en de badkamer hebben handige draaikiepramen.

2e Verdieping

2e verdieping

Op de zolder, die u via een vaste trap bereikt, zijn de aansluitingen voor wasmachine en wasdroger aangebracht. De wtw-installatie en warmtepomp be-vinden zich in een aparte technische ruimte. Onder het schuine dak is voldoende bergruimte.

Extra informatie
• De zolder is voorzien van een radiator.
• De zolder heeft een afwerkvloer
• Het schuine dak is aan de binnenzijde voorzien van witte dakplaten met kunststof strips.

Fase 6a – Type 2 en 3

De type 2 en 3 woningen bestaan in totaal uit vier woningen gelegen aan de Buizerdlaan. Het verschil in type zit hem in de architectuur. Deze woningen zijn een knipoog naar het landelijke karakter van de overige vrijstaande woningen met de voorzieningen van alle moderne technieken. De woningen worden voorzien van een mansardekap met een rode pan, refererend naar de dorpse identiteit, in combinatie met houten geveldelen, refererend naar de landschappelijke omgeving. Voor deze woningen kunnen op eigen terrein 2 parkeerplaatsen gerealiseerd worden en is het mogelijk om de optie te kiezen voor de realisatie van een garage.

Begane grond

Indeling 

De gevels zijn voorzien van grote gevelopeningen zodat daglicht maximaal kan toetreden tot de woning. De woningen bestaan uit 2 lagen met kap. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een badkamer. Op de begane grond wordt door een versmalling in het midden van de plattegrond ruimte gecreëerd voor entree, toilet, meterkast en trap. Deze slimme indeling zorgt ervoor dat de woonkamer die gesitueerd is aan de voorzijde gescheiden is van de keuken, die aan de achterkant van de woning is geplaatst.De woonkamer en keuken zijn ruim en licht door de grote glazen puien aan de voor- en achterzijde van de woning. Vanuit de open, moderne keuken is de achtertuin te bereiken via een tuindeur. Onder de trap is een kast waar u uw voorraden kan bewaren.

1e Verdieping

Extra informatie

• Alle slaapkamers en badkamer zijn voorzien van vloerverwarming.
• De trap van de begane grond naar de 1e verdieping wordt uitgevoerd als een dichte trap.
• De slaapkamerwanden zijn behangklaar.
• De slaapkamers en de badkamer hebben handige draaikiepramen.

2e Verdieping

2e verdieping

Op de zolder, die u via een vaste trap bereikt, zijn de aansluitingen voor wasmachine en wasdroger aangebracht. De wtw-installatie en warmtepomp be-vinden zich in een aparte technische ruimte. Onder het schuine dak is voldoende bergruimte.

Extra informatie
• De zolder is voorzien van een radiator.
• De zolder heeft een afwerkvloer.
• Het schuine dak is aan de binnenzijde voorzien van witte dakplaten met kunststof strips.

Meer mogelijkheden

Indien u nog aanvullingen of wijzigingen heeft op de standaard pakketten is er altijd de mogelijkheid om in een persoonlijk gesprek met de wooncoach en aan de hand van de meer en woonwensenlijst de woning aan te passen aan uw persoonlijke behoefte. Ook zijn er mogelijkheden om dak­kapellen, dak­ramen, uitbouwen en garages toe te voegen. In overleg met de verkoopbegeleider maakt u uw huis helemaal naar wens: er is ontzettend veel mogelijk!

Kloostervelden | + natuur + samen + wonen

Kloostervelden in Sterksel wint De Brabantse Stijlprijs 2021!

Afgelopen woensdag 8 december was het dan zo ver, de prijsuitreiking van de Brabantse Stijlprijs. De Brabantse Stijlprijs is een provinciale prijs die zich richt op de kwaliteit van de leefomgeving in Brabant. Een stimulans voor nieuwe en originele…

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel

De woningen van fase 5 en 6 worden duurzaam gebouwd zonder gasaansluitng en mét warmtepomp. De plaatsing van een warmtepomp is niet alleen beter voor het milieu maar hiermee bespaar je bovendien ook op je maandelijkse kosten. Installatieruimte De…

Ontdek de Kunstroute van Kloostervelden

De verkoop van fase 5 en 6 is inmiddels gestart. Wilt u Kloostervelden beter leren kennen? Ontdek de verschillende voorzieningen en loop de Kunstroute. Klik op de plattegrond hierboven voor de route en meer informatie zoals openingstijden. Of…

Sterksel City Run 2018

Ook dit jaar vond er weer een succesvolle editie van de Sterksel City Run plaats. Op zondag 7 oktober liepen de deelnemers een route van 5, 10 of 15 kilometer. Deze editie liep de run dwars door Kloostervelden en het centrum van Sterksel. Foto:…

Honderdste woning

Sterksel - Op 12 juni 2018 ondertekenden Stijn Kuijper en Sanne Raijmakers de transportakte voor hun woning in fase 3B in Kloostervelden, de nieuwe woonwijk in Sterksel. Het was het honderdste transport in dit bijzondere bouwproject. CRA Vastgoed…

Kloostervelden als wereldwijd voorbeeld

KLOOSTERVELDEN-STERKSEL - ‘Leuk als ook buitenstaanders zien hoe bijzonder het project Kloostervelden is.’ Kloostervelden is in beeld als een wereldwijd voorbeeld van social impact, door uit 600 inzendingen als één van de 63 finalisten…

Bijzondere opening van nieuwe horeca

Bijzondere opening van nieuwe horeca "De Broeders" in Kloostervelden.

Ontdek Kloostervelden op 17 september

De prachtige nieuwbouwwijk Kloostervelden begint steeds meer te groeien!

Energiezuinig en duurzaam

De woningen van Fase 3B op Kloostervelden in Sterksel zijn energiezuinig, duurzaam en worden gebouwd volgens de laatste Energie Prestatienormen.