Fases 7a & 7b

Ideaal voor alle leeftijdscategorieën

Wonen omgeven door natuur, in een hechte wijk in een comfortabele en betaalbare woning. Dat kan in Kloostervelden. Een oase van rust, ruimte en gemoedelijkheid. Ook kavels maken onderdeel uit van de wijk in Sterksel. Dé manier om naar eigen wens en in alle vrijheid te bouwen.

Wonen in Kloostervelden is wonen in het groen, in een autoluw gebied waar veel ruimte is voor natuur en ontspanning. Ontsnap aan de hectiek van alledag in deze prachtige omgeving. De beneden- en bovenwoningen uit fase 7 zijn ideaal voor alle leeftijdscategorieën.

Fases 7a & 7b in Kloostervelden geven ruimte voor de realisatie van 28 beneden- en bovenwoningen. Deze woningen zijn gelegen aan de Kloostertuin nabij het klooster. Vanuit de gezamelijke brandgang zijn de tuinen van de benedenwoningen en de bergingen te bereiken. Daarnaast zal hier ook plek zijn om de containers uit het zicht op te bergen.

Benedenwoningen

In totaal zullen er 10 benedenwoningen verdeeld over twee bouwblok gerealiseerd worden variërend van 56m2 tot 92m2 GBO. 8 daarvan zijn geschikt als levensloopbestendige woningen. De 2 andere woningen zijn wat kleiner en daarmee zeer geschikt als starterswoning. De benedenwoningen worden voorzien van een tuin met berging.

Bovenwoningen

De 18 bovenwoningen verdeeld over twee bouwblokken bestaan uit 16 starterswoningen van ca 80m2 en 2 specials van 112m2 GBO. Deze woningen zijn ieder voorzien van een balkon en beschikken over een berging op de begane grond. De bovenwoningen zijn perfect voor starters en kleine gezinnen.

In één oogopslag:

• Vanafprijs: € 195.000 V.O.N.
• Gebruiksoppervlakte: van 56 tot 112 m2
• Met tuin of balkon

BINNENKORT IN DE VERKOOP

Bel direct de makelaar

Bent u er al van overtuigd dat u uw droomhuis in Kloostervelden heeft gevonden? Wees er dan snel bij, we hebben een beperkt aantal woningen beschikbaar.

Neem direct contact op met Makelaardij OLAV Veldhuizen voor meer informatie.

Bel 040 – 22 33 345 of stuur een
e-mail naar info@makelaardijolav.nl

Bel me terug verzoek

Wilt u liever nog wat meer informatie over de woningen in Kloostervelden? Dan kunnen wij u uiteraard ook bellen.

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dorps gevoel dichtbij Eindhoven

Betaalbaar wonen, nabij Eindhoven, omringd door groen. Dat kan in Kloostervelden. Binnen een half uur staat u in het centrum van Eindhoven. Het gemak en de voorzieningen van de stad bij de hand in combinatie met de gezelligheid, het verenigingsleven en het groen van een dorp.

Dichtbij voorzieningen

Sterksel staat bekend als een open dorp met een bijzonder actief verenigingsleven. Daarnaast zijn in de buurt voorzieningen als een gezondheidscentrum, kinderdagverblijf, kinderboerderij en brasserie. En welke verenigingen en initiatieven er voortvloeien uit Kloostervelden? Dat is aan u.

Beschikbare woningen

Kloostervelden valt in de ecologische hoofdstructuur van Nederland (EHS), het zogeheten Natuurnetwerk Nederland. Het wordt omringd door bossen, heidevelden en tal van vennen. Het agrarische leven is vlakbij. Midden in dit bijzondere landschap komt de geschiedenis van Kloostervelden tot leven: het prachtige klooster is cultureel erfgoed en vertelt verhalen van een bewogen verleden. Dat is met recht natuur+historie te noemen!

Geborgenheid en gemeenschapszin kenmerken het leven op Kloostervelden. Omgekeerde integratie is een sleutelwoord: mensen die speciale zorg nodig hebben leven hier in harmonie en veiligheid naast de nieuwe bewoners. In Kloostervelden is er ruimte voor iedereen.  Door dit warme welkom krijgt samen+leven werkelijk lading!

Kloostervelden biedt een grote verscheidenheid aan woningen. Er is al een divers aanbod aan woningen gerealiseerd zoals starterswoningen, levensloopbestendige woningen, vrijstaande woningen en vrije kavels. Dat alles tegen gunstige prijzen.  Huizen op Kloostervelden zijn ruim, gelegen op royale percelen en zeer betaalbaar. Nergens anders komt betaalbaar+wonen zo goed tot uiting als hier!