Fases 7a & 7b: Ideaal voor alle leeftijdscategorieën

Wonen in Kloostervelden is wonen in het groen, in een autoluw gebied waar veel ruimte is voor natuur en ontspanning. Ontsnap aan de hectiek van alledag in deze prachtige omgeving. De beneden- en bovenwoningen uit fase 7 zijn ideaal voor alle leeftijdscategorieën. 

Fases 7a & 7b in Kloostervelden geven ruimte voor de realisatie van 28 beneden- en bovenwoningen. Deze woningen zijn gelegen aan de Kloostertuin nabij het klooster. Vanuit de gezamenlijk achterpad zijn de tuinen van de benedenwoningen en de bergingen te bereiken. Daarnaast zal hier ook plek zijn om de containers uit het zicht op te bergen.

In één oogopslag:
• Vanafprijs: € 195.000 V.O.N.
• Gebruiksoppervlakte: van 55 tot 105 m2
• Met tuin of balkon

Inmiddels zijn alle woningen in fase 7ab verkocht

NU IN DE VERKOOP!

Schrijf u snel in voor 30 juni. Aan de hand van de ontvangen inschrijvingen worden de woningen toegewezen.

Beschikbare benedenwoningen

Begane grond

Beschikbare bovenwoningen

Eerste + tweede verdieping

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18

Bel direct de makelaar

Bent u er al van overtuigd dat u uw droomhuis in Kloostervelden heeft gevonden? Wees er dan snel bij, we hebben een beperkt aantal woningen beschikbaar.

Neem direct contact op met Makelaardij OLAV Veldhuizen voor meer informatie.

Bel 040 – 22 33 345 of stuur een
e-mail naar info@makelaardijolav.nl

Bel me terug verzoek

Wilt u liever nog wat meer informatie over de woningen in Kloostervelden? Dan kunnen wij u uiteraard ook bellen.

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Nu in de verkoop!

Schrijf u snel in voor 30 juni. Aan de hand van de ontvangen inschrijvingen worden de woningen toegewezen.

Dorps gevoel dichtbij Eindhoven

Betaalbaar wonen, nabij Eindhoven, omringd door groen. Dat kan in Kloostervelden. Binnen een half uur staat u in het centrum van Eindhoven. Het gemak en de voorzieningen van de stad bij de hand in combinatie met de gezelligheid, het verenigingsleven en het groen van een dorp.

Dichtbij voorzieningen

Sterksel staat bekend als een open dorp met een bijzonder actief verenigingsleven. Daarnaast zijn in de buurt voorzieningen als een gezondheidscentrum, kinderdagverblijf, kinderboerderij en brasserie. En welke verenigingen en initiatieven er voortvloeien uit Kloostervelden? Dat is aan u.

Kunstroute

Wilt u Kloostervelden beter leren kennen? Ontdek de verschillende voorzieningen en loop de prachtige Kunstroute langs bijzondere plekjes in Kloostervelden.

Woningtypes

Levensloopbestendige benedenwoning

Kenmerken

 • 90m2 woonoppervlakte
 • 88m2 – 91m2 tuin
 • Zowel als hoekwoning als tussenwoning beschikbaar
 • Berging bereikbaar vanuit gezamenlijk achterpad en vanuit uw eigen achtertuin

Types

 • Type 7a.2 t/m 7a.4 en 7a.5 (hoekwoning met extra raam)
 • Type 7b.2 t/m 7b.4 en 7b.5 (hoekwoning met extra raam)

De ruim opgezette benedenwoning is als levensloopbestendige woning ontworpen. De ingang van de benedenwoning bevindt zich op de begane grond. Via een hal komt u terecht in de lichte woonkamer met moderne hoekkeuken. De tuin is te bereiken via een deur in de woonkamer. In de trapkast kunt u bijvoorbeeld uw voorraden kwijt. De woning beschikt over een badkamer met douche, toilet en wastafel. Een bad is optioneel. Daarnaast beschikt de woning over een tweede aparte toilet. De hoofdslaapkamer, een extra slaapkamer en de technische ruimte met opstelplaats voor wasmachine en droger bevinden zich ook op de begane grond.

Special bovenwoning

Kenmerken

 • 105m2 woonoppervlakte
 • 6m2 balkon
 • Gelegen op de hoek van het blok
 • Berging bereikbaar vanuit gezamenlijk achterpad

Types

 • Type 7a.6 en 7b.6

In beide bouwblokken is op de eerste verdieping één ‘Special’ gesitueerd. Deze bovenwoning bevindt zich op de hoek en is ruimer dan de andere bovenwoningen in hetzelfde bouwblok. De ‘Special’ is te bereiken via een voordeur op de begane grond. Via een trap naar de 1e verdieping komt u in de hal. In deze hal bevindt zich een garderobe en het toilet. Grenzend aan de hal bevindt zich de U-vormige woonkamer met open keuken. Het balkon is ook gelegen op de eerste verdieping en is te bereiken met een deur in de woonkamer. Via de trap naast de keuken is de 2e verdieping te bereiken. Op deze verdieping vindt u de hoofdslaapkamer en een tweede slaapkamer. De technische ruimte en de badkamer met douche, wastafel en opstelplek voor wasmachine en droger zijn ook op deze verdieping gelegen.

Starter benedenwoning

Kenmerken

 • 55m2 woonoppervlakte
 • 35m2 tuin
 • Gelegen op de hoek van het bouwblok
 • Berging bereikbaar vanuit gezamenlijk achterpad

Types

 • Type 7a.1 & 7b.1 (tuin wijkt af)

De benedenwoning starter bestaat uit één woonlaag en is gelegen op de begane grond. De voordeur van de woning bevindt zich aan de zijkant van het bouwblok. De woning heeft een woonkamer met een moderne keuken. De tuin is bereikbaar via een deur in de woonkamer. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de slaapkamer samen met de badkamer en technische ruimte.

Starter bovenwoning

Kenmerken

 • 80m2 woonoppervlakte
 • 6m2 balkon
 • Zowel als hoekwoning als tussenwoning beschikbaar
 • Berging bereikbaar vanuit gezamenlijk achterpad

Types

 • Type 7a.7 t/m 7a.13 en 7a.14 (hoekwoning met extra raam)
 • Type 7b.7 t/m 7b.13 en 7b.14 (hoekwoning met extra raam)

Vanaf buiten komt u binnen in een portaal op de begane grond die u deelt met uw naaste buren in de bovenwoning. Via een trap komt u op de eerste verdieping bij uw eigen voordeur. Achter de voordeur bevindt zich de hal met een toilet. Grenzend aan de hal bevindt zich de U-vormige woonkamer met open keuken. Het balkon is te bereiken via een deur in de woonkamer. Via de trap tussen de woonkamer en de keuken komt u op de 2e verdieping.
Op deze verdieping is de hoofdslaapkamer gelegen. Daarnaast vindt u hier een extra kamer met dakraam die voor verschillende doeleinden (bijvoorbeeld; hobbykamer, kastruimte, logeerkamer) gebruikt kan worden. De technische ruimte en de badkamer met douche, wastafel en opstelplaats voor wasmachine en droger bevinden zich ook op de 2e verdieping.

Wonen omgeven door natuur, in een hechte wijk in een comfortabele en betaalbare woning. Dat kan in Kloostervelden. Een oase van rust, ruimte en gemoedelijkheid. Ook beneden- en bovenwoningen maken onderdeel uit van de wijk in Sterksel. Dé manier om naar eigen wens en in alle vrijheid te wonen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over wonen in Kloostervelden? Of heeft u interesse gekregen in een koopwoning in Kloostervelden te Sterksel? Wilt u zich straks trotse eigenaar noemen van een splinternieuwe woning op een heel bijzondere locatie? Neem dan, uiteraard geheel vrijblijvend, contact op met Makelaardij OLAV. Deze voorziet u graag van meer informatie. Bel 040 – 22 33 345 of stuur een e-mail naar info@makelaardijolav.nl. Tot ziens!

Kloostervelden valt in de ecologische hoofdstructuur van Nederland (EHS), het zogeheten Natuurnetwerk Nederland. Het wordt omringd door bossen, heidevelden en tal van vennen. Het agrarische leven is vlakbij. Midden in dit bijzondere landschap komt de geschiedenis van Kloostervelden tot leven: het prachtige klooster is cultureel erfgoed en vertelt verhalen van een bewogen verleden. Dat is met recht natuur+historie te noemen!

Geborgenheid en gemeenschapszin kenmerken het leven op Kloostervelden. Omgekeerde integratie is een sleutelwoord: mensen die speciale zorg nodig hebben leven hier in harmonie en veiligheid naast de nieuwe bewoners. In Kloostervelden is er ruimte voor iedereen.  Door dit warme welkom krijgt samen+leven werkelijk lading!

Kloostervelden biedt een grote verscheidenheid aan woningen. Er is al een divers aanbod aan woningen gerealiseerd zoals starterswoningen, levensloopbestendige woningen, vrijstaande woningen en vrije kavels. Dat alles tegen gunstige prijzen.  Huizen op Kloostervelden zijn ruim, gelegen op royale percelen en zeer betaalbaar. Nergens anders komt betaalbaar+wonen zo goed tot uiting als hier!