TERUG IN DE TIJD…

Sterksel bedekt het meest oostelijke puntje van de gemeente Heeze-Leende en zo´n 1350 inwoners hebben er hun thuis. De kleine kern beslaat een schitterend, landelijk gebied en staat ondanks zijn bescheiden omvang bol van bezienswaardigheden.

Kloostervelden grenst aan de Albertlaan in het buitengebied van Sterksel. Het leefgebied blinkt uit in landelijke schoonheid, voelt aan als een park en is ingebed in een typisch Brabants panorama. Landelijk wonen dus, op maximaal twintig minuten fietsen van Heeze en Leende en half uurtje met de auto of het openbaar vervoer van Eindhoven.

Gemeente Heeze-Leende (15.000 inwoners) is sfeervol en bovenal veilig. Of u nu voor rust kiest of juist voor actie, er is ruimte voor elk moment. Lekker winkelen, een potje hockey of uit eten met vrienden. Heeze-Leende is een heerlijke plek om te wonen, te werken en te ‘zijn’. De authentieke, Brabantse gemoedelijkheid is op elke straathoek voelbaar. Het is een plek met karakter en fundament. Een dorp waar u (op) kunt bouwen.

Daarnaast wordt Providentia in de toekomst zelf verrijkt met nieuwe faciliteiten. Kortom, alles wat u nodig hebt, is heel dichtbij!

ONS INFOCENTRUM IS IEDERE TWEEDE ZONDAG
VAN DE MAAND GEOPEND TUSSEN 11-13 UUR.

U vindt het infocentrum in de boerderij op de Albertlaan 19 Sterksel.

Bijzondere opening van nieuwe horeca

Bijzondere opening van nieuwe horeca "De Broeders" in Kloostervelden.

Ontdek Kloostervelden op 17 september

De prachtige nieuwbouwwijk Kloostervelden begint steeds meer te groeien!

Energiezuinig en duurzaam

De woningen van Fase 3B op Kloostervelden in Sterksel zijn energiezuinig, duurzaam en worden gebouwd volgens de laatste Energie Prestatienormen.