Een wijk met een uniek dorps karakter…

Kloostervelden is gelegen in het Noord-Brabantse Sterksel, omgeven door natuur en gebouwd rond een historisch kloosterhart. Het is met recht een buurt met een uniek dorps karakter. Op initiatief van Kempenhaeghe wordt de wijk gerealiseerd op het voormalige instellingsterrein Providentia. Een monumentaal klooster en een kapel herbergen diverse gemeenschappelijke voorzieningen. Daaromheen verrijzen prachtige woningen; van vrijstaand tot geschakeld.

Lang verborgen parel
Kloostervelden is groen en autoluw. Bezoekers worden uitgenodigd om te parkeren bij de ingang van de wijk. Een van de hoofdbewoners van Kloostervelden is het Centrum voor Epilepsiewoonzorg Kempenhaeghe. Kleinschalige (zorg)woningen bieden een thuis aan 176 mensen met epilepsie en een specifieke zorgbehoefte. Het is nu mogelijk om te wonen en recreëren in deze lang verborgen parel midden in de natuur. De schitterende groene omgeving in een ecologische hoofdstructuur, nodigt uit tot genieten, ontspannen en bezinning. Zulke kans laat je toch niet schieten?

ONS INFOCENTRUM IS IEDERE TWEEDE ZONDAG
VAN DE MAAND GEOPEND TUSSEN 11-13 UUR.

U vindt het infocentrum in de boerderij op de Albertlaan 19 Sterksel.

Bijzondere opening van nieuwe horeca

Bijzondere opening van nieuwe horeca "De Broeders" in Kloostervelden.

Ontdek Kloostervelden op 17 september

De prachtige nieuwbouwwijk Kloostervelden begint steeds meer te groeien!

Energiezuinig en duurzaam

De woningen van Fase 3B op Kloostervelden in Sterksel zijn energiezuinig, duurzaam en worden gebouwd volgens de laatste Energie Prestatienormen.