• Wonen in een prachtige groene omgeving

  Zelf bouwen binnen úw budget. Het kan!

  Meer informatie
 • Wonen in een prachtige groene omgeving

  Zelf bouwen binnen úw budget. Het kan!

  Meer informatie

Start verkoop bij Makelaardij OLAV

Donderdag 18 november van 17.30 – 19.00 uur
Kapelstraat 11, Heeze

0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

Prachtig wonen in het groen!

Vrije kavels in de verkoop

Wonen omgeven door natuur, in een hechte wijk in een comfortabele en betaalbare woning. Dat kan in Kloostervelden. Een oase van rust, ruimte en gemoedelijkheid. Ook kavels maken onderdeel uit van de wijk in Sterksel. Dé manier om naar eigen wens en in alle vrijheid te bouwen.

Kloostervelden biedt een mix aan woningen. Van rijwoningen tot tweekappers en van levensloopbestendige woningen tot vrijstaande woningen. Ook is er de mogelijkheid om uw eigen droomwoning te bouwen op een van de vrije kavels.

De kavels zijn verdeeld in diverse deelgebieden, die ieder hun eigen kenmerkende uitstraling hebben.

Fase 6d bestaat uit zeven kavels variërend tussen de 473 m2 en 609 m2 en bevinden zich in de luwte van het plan. De bouwkavels zijn gelegen tegenover het oostelijk gelegen bosgebied. Op deze kavels kunnen vrijstaande woningen met een of twee lagen met kap gerealiseerd worden.

Alle kavels in deze fase zijn inmiddels verkocht. Alsnog interesse? Neem dan contact op met de makelaar.

Bel direct de makelaar

Bent u er al van overtuigd dat uw droomhuis in Kloostervelden komt te staan? Wees er dan snel bij, we hebben een beperkt aantal kavels beschikbaar.

Neem direct contact op met Makelaardij OLAV Veldhuizen voor meer informatie.

Bel 040 – 22 33 345 of stuur een
e-mail naar info@makelaardijolav.nl

Bel me terug verzoek

Wilt u liever nog wat meer informatie over zelf bouwen in Kloostervelden? Dan kunnen wij u uiteraard ook bellen.

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Steuntje in de rug nodig?

Twijfelt u nog of zelf bouwen wel iets voor u is? Wij hebben de oplossing. Zelf bouwen met een steuntje in de rug, zoals wij dat doen op Kloostervelden!

Onze architect zit voor u klaar om samen met u te kijken naar de mogelijkheden voor een huis binnen uw wensen én uw budget.

Dorps gevoel dichtbij Eindhoven

Betaalbaar wonen, nabij Eindhoven, omringd door groen. Dat kan in Kloostervelden. Binnen een half uur staat u in het centrum van Eindhoven. Het gemak en de voorzieningen van de stad bij de hand in combinatie met de gezelligheid, het verenigingsleven en het groen van een dorp.

Dichtbij voorzieningen

Sterksel staat bekend als een open dorp met een bijzonder actief verenigingsleven. Daarnaast zijn in de buurt voorzieningen als een gezondheidscentrum, kinderdagverblijf, kinderboerderij en brasserie. En welke verenigingen en initiatieven er voortvloeien uit Kloostervelden? Dat is aan u.

Bouw uw droomhuis

Stiekem droomt u er al jaren van: een eigen woning bouwen… Op Kloostervelden bouwt u de woning die u voor ogen heeft, mét een steuntje in de rug. Een architect en aannemer zorgen voor een vrijblijvend ontwerp en kostenraming.

Beschikbare Kavels

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
1

Kavel 5d.4

Status: VERKOCHT

2

Kavelnummer: 5d.3

Status: VERKOCHT

3

Kavel 5d.2

Status: VERKOCHT

4

Kavelnummer: 5d.1

Status: LATER IN DE VERKOOP

5

Kavel 6d.1

Status: TE KOOP

6

Kavel 6d.2

Status: TE KOOP

7

Kavel 6d.3

Status: TE KOOP

8

Kavel 6d.4

Status: TE KOOP

9

Kavel 6d.5

Status: TE KOOP

10

Kavel 6d.6

Status: TE KOOP

11

Kavel 6d.7

Status: TE KOOP

Beschikbare Kavels

1
2
3
4
5
6
7
1

Kavel 6d.1

Status: VERKOCHT

2

Kavel 6d.2

Status: VERKOCHT

3

Kavel 6d.3

Status: VERKOCHT

4

Kavel 6d.4

Status: VERKOCHT

5

Kavel 6d.5

Status: VERKOCHT

6

Kavel 6d.6

Status: VERKOCHT

7

Kavel 6d.7

Status: VERKOCHT

Architectuur mogelijkheden

Als bouwer van uw woning heeft u veel vrijheid bij het uitwerken van uw droomhuis binnen het beeldkwaliteitsplan van fase 6d Kloostervelden. Het beeldkwaliteitsplan geeft inzicht in de sfeer en het karakter van de nieuw te bouwen woning. De vrije kavels zijn verdeeld in verschillende gebieden die ieder een andere uitstraling zullen krijgen. Er is voor iedereen een geschikte kavel te vinden in Kloostervelden.

FASE 6d

Uitzonderlijk wonen in het groen

De zeven kavels variërend tussen de 473 m2 en 609 m2 bevinden zich in de luwte van het plan. De bouwkavels zijn gelegen tegenover het oostelijk gelegen bosgebied. In aansluiting op de aan de kavels grenzende tweekappers (fase 6b) wordt voor de vrije kavels uitgegaan van baksteenarchitectuur in bruin-tinten. De minimale goothoogte is 4 meter. Toepassing van een kap (zadeldak) is ook hier verplicht. Aan de bakstenen woningen kunnen meer landelijke elementen met hout worden toegevoegd. Dit kan bijvoorbeeld een aanbouw in hout zijn of een houten opbouw op een stenen plint. De relatie tussen het ontwerp voor de woning en de ligging aan de bosrand komt tot uitdrukking.

Onze architect is alvast voor u begonnen…
maakt u uw droomhuis af?

Zelfbouwen binnen úw budget. Het kan!

Stiekem droomt u er al jaren van: een eigen woning bouwen… Zelf de indeling bepalen, meedenken over materialen en de regie in eigen hand. Toch twijfelt u. Want er komt wel veel op u af. En hoe zorgt u dat de kosten niet uit de hand lopen?

Herkent u uzelf in bovenstaande tekst? Dan bent u niet de enige. Voor al die dromers twijfels is er nu de oplossing. Zelf bouwen met een steuntje in de rug, zoals wij dat doen op Kloostervelden!

Hoe werkt dat dan?

Om het proces van zelf een huis bouwen wat overzichtelijker te maken, hebben wij een architect gevraagd om al een woning in te tekenen op een van de kavels. Wanneer u een optie heeft op één van de kavels, kunt u vrijblijvend in gesprek gaan met deze architect. Tijdens dit gesprek loopt u samen door de tekeningen heen. Zijn er nog zaken die u wilt toevoegen of wijzigen? Op basis van uw wensenlijstje ontvangt u van de aannemer een kostenindicatie. Daarin zijn alle kosten voor de bouw van uw droomwoning meegenomen. Van de fundering tot het dak en van de keuken tot de badkamer. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

En hoe nu verder?

Het is vervolgens aan u om te bepalen wat u met die informatie doet. Geeft u de voorkeur aan een andere architect of aannemer? Geen probleem! Of toch liever alles zelf regelen? Ook dat is een mogelijkheid. U bent aan zet, wij zijn er om dat steuntje in de rug te geven. Wedden dat die twijfel dan zo verdwenen is?

Kloostervelden valt in de ecologische hoofdstructuur van Nederland (EHS), het zogeheten Natuurnetwerk Nederland. Het wordt omringd door bossen, heidevelden en tal van vennen. Het agrarische leven is vlakbij. Midden in dit bijzondere landschap komt de geschiedenis van Kloostervelden tot leven: het prachtige klooster is cultureel erfgoed en vertelt verhalen van een bewogen verleden. Dat is met recht natuur+historie te noemen!

Geborgenheid en gemeenschapszin kenmerken het leven op Kloostervelden. Omgekeerde integratie is een sleutelwoord: mensen die speciale zorg nodig hebben leven hier in harmonie en veiligheid naast de nieuwe bewoners. In Kloostervelden is er ruimte voor iedereen.  Door dit warme welkom krijgt samen+leven werkelijk lading!

Kloostervelden biedt een grote verscheidenheid aan woningen. Er is al een divers aanbod aan woningen gerealiseerd zoals starterswoningen, levensloopbestendige woningen, vrijstaande woningen en vrije kavels. Dat alles tegen gunstige prijzen.  Huizen op Kloostervelden zijn ruim, gelegen op royale percelen en zeer betaalbaar. Nergens anders komt betaalbaar+wonen zo goed tot uiting als hier!

Beoordelingsproces na aankoop kavel

Het kan soms lastig zijn om binnen de gegevens regels, voorschriften en mogelijkheden uw plannen goed te ontwikkelen. Daarom maken we gebruik van kwaliteitscoach: Inge Burg. Elke kavelkoper heeft na aankoop contact met haar.

De kwaliteitscoach geeft toelichting op het specifieke karakter van de nieuwe wijk en de aansluitingen van de ontwerpen op de uitgangspunten geformuleerd in het beeldkwaliteitsplan.

U kunt optimaal gebruikmaken van de kennis, kunde en de ideeën van de kwaliteitscoach om het ontwerp van uw woning sterker te maken en het toch aan te laten sluiten op het specifieke karakter van Kloostervelden.

De kwaliteitscoach

 • verzorgt coaching en sturing ten behoeve van een goede afstemming op het karakter van de nieuwe wijk, de specifieke locatie en de samenhang tussen de individuele ontwerpen onderling.
 • toetst bouwplannen op hoofdlijnen en adviseert de welstandscommissie.

Het ontwerp van uw woning zal steeds na bijsturing door de coach, worden beoordeeld. Na haar toetsing kan het bouwplan naar de welstandscommissie.

De welstandscommissie zal onder meer aan de hand van het beeldkwaliteitsplan het bouwplan beoordelen.